sâmbătă, 5 mai 2012

Un nou festival dedicat Mihaelei Runceanu

Festivalul naţional de muzică uşoară pentru copii
"Mihaela Runceanu - Pentru voi muguri noi"
Ediţia I, Buzău / 3 - 6 mai 2012


Festivalul Naţional de muzică uşoară “MIHAELA RUNCEANU – PENTRU VOIMUGURI NOI” este o manifestare artistică organizată de “ ASOCIAŢIA PENTRU TINERET BUZĂU 2010” 
Scopul acestei manifestări artistice cu caracter competitiv îl constitue promovarea artei interpretative muzicale şi creaţiei la un nivel ridicat calitativ,  descoperirea talentelor  in rândul copiilor şi tineretului, pentru realizarea educaţiei lor estetice, dezvoltarea imaginaţiei, a bunului gust, a respectului pentru valorile acestui gen de artă, eliminarea compromisurilor, imitaţiilor şi mediocrităţii. Se urmăreşte, deasemeni dezvoltarea la copii a spiritului de corectitudine, competiţie, prietenie şi fair-play în contextul  întrecerilor între valori.

Material preluat de pe  http://www.mugurinoi.ro/regulament.html

"Din '91 până în 2008, Mihaela a vegheat spiritual festivalului ce i-a purtat numele, iar laureaţii erau aceeaşi de pe podiumul de la "Mamaia" din acel an, nivelul concurenţilor fiind foarte ridicat. Începând cu 2012, Festivalul "Muguri noi" Mihaela Runceanu promovează si descoperă tinere talente între 6-14 ani, în 3 grupe de vârstă. Ieri a fost ziua 1şi am remarcat cateva voci extraordinare... Azi este ziua a doua şi abia astept sa ascult.... :) "

Xenti Runceanu

Mai multe detalii găsiţi pe  http://www.mugurinoi.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu